Пробач мене любий Боже

Пробач мене любий Боже ,
що я тебе зневажаю
кричати я,більше неможу ,
що Бога живого я маю .

Дьявол мені шепоче ,
не вміеш добра чінити ,
в проваля штовхнути хоче ,
щоб душу на віки згубити .

О Духе Святий благаю ,
від мене не відходи ,
бо вічно я прагну вживати ,
Твойх слов живой води.


Рецензии