оминаючи час

Проходитимуть дні і ночі.
Подій спливатиме потік.
Зустріти знов мене захочеш, -
то повернися в ці рядки.

Бо тільки небо - поміж нами.
(Тобі я навіть не сестра.)
Та час - то є велика брама,
призначена для привітань.

2006, 2012


Рецензии