Усе окрутять, все огудять..

* * *

Усе окрутять, все огудять
Чiпким i звивистим єством
Цi люди, люди, люди, люди,
Яких тримали пiд замком,

Яким дали на мить свободи —
Не небом падiл залили,
Водою лиш... А хто у води
Отут дивився i коли?


Рецензии