В льотку бджолою...

* * *
Глибини мiтiв, скелi притч.
I ти на березi пiщанiм.
Не золотава тепла нiч —
Зiрки у вулику вощанiм.

I ангел книгу подає —
В устах як мед. Гiркою потiм,
Звичайно, стане... вже стає...

...В льотку бджолою
                гинеш всоте.


Рецензии