Евроукраинци, не расисты! укр. язык

       Мені здаеться, пан Сол Кемпбел, в минулому капітан збірної Англії,
       погарячкував, назвавши українських вболівальників расистами.
       Не хочу сказати,що у нас немае "козлів" які неправильно розуміють питання
       міжетнічного спілкування,але їх сотні,а українців мільйони.
       СОЛІДАРНИЙ З ЗАЯВОЮ, ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, УКРАЇНЦІВ В АНГЛІЇ!
      
      


Не трандіть за расизм,- европанове!
У нас півтисячоліття вигнанці з Европи живуть,
Ті,що під час чуми з цивілізаваних країв проганяли-
Та і афроамериканці:закохуються,вчаться та пиво п"ють.

Коли фестиваль футболу,то колір шкіри не розрізняють,
Невже знамениті англійські фани, бояться козаків!?
Своїм збірним на всіх аренах :"Оле!Оле!"-заспівають-
Може милування та кохання знайдуть,у нас немае "козлів"!

Студенські розбірки в гуртожитках,- це бридко!
Свиня грязюку,якщо захоче знайде,-це безперечно.
В неправильному відношенні винні :сім"я,вузи та суспільство,
Та на передодні свята,українців расистами називати недоречно.

На Евро-2012 всі будемо громадянами та лицарями ФУТБОЛУ,
Любов,вболівання та гра,нанависть нідочого.
Ми щиро шануємо:Короля Пеле,Люиса та Великого Манделу:
Нехай до ями та розбрату не веде,сліпий :німого та глухого!


Рецензии
Петр! Дорогой друг! Меня затронуло.
С уважением,
Михаил

Михаил Гуськов   06.06.2012 15:42     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.