Частина серденька у тихiм теплiм словi

Частина серденька у тихім теплім слові,
В очах тремтить  ясний  кристалик доброти.
Сама матуся, наче зіткана з любові,
Завжди готова діточкам допомогти.

Ця доброта нас зігріває, наче сонце,
В її любові - щастя діток і тепло.
Яскравий  промінь  заглядає  у віконце,
В садах квітуючих купається село.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.