Кохання

Кохання-ніжне почуття
Коли душа твоя співає
Це море ніжності,тепла
І вплив емоцій покриває
На крилах щастя ти летиш
У світ далекий небо края
І ця щаслива кожна мить
В твоєму серці звеселяє
Це море квітів польових
Це водоспад твоїх надій
Це рай з коханим в шалаші
Це радість де нема межі
З коханням горе переборим
І зло, і ненависть поборим
Кохання наше процвітає
Гріха в коханні не буває!!!


Рецензии