Позитивна

В твоїх окулярах колір рожевих мрій,
Жовті кульбабки, сонечки у росі,
В шклі відбивається дим повсякденних подій,
Люди, що усміхаються. Майже всі.

Кепка, що модою введена, вкриє чоло
Тінню, щоб не пробився промінчик крізь.
Кепочка квітами вишита, як назло,
Ти вся така позитивна, тобі не до сліз.

Твій парашут розкрився, дроти міцні.
Налаштувалась. Курсом на успіх мчиш.
Впевнена, що не почуєш жорстоке «ні».
Твердо знаєш, що завтра вже долетиш.

Дівчинка із небес, коси-міражі.
Кішка, що слухає серце і чорний джаз.
Тільки нікому, люба, не розкажи,
Що починаєш з нуля вже в дев'ятий раз.


Рецензии