Моя мила

Ти сьогодня мене уві сні покохала
Ніжно плечі стискала долонями.
Я раніше собі навіть не уявляла
Як приємно губами торкатися скроні

Шепотіти збентежено: Ти моя мила
Запускати в волосся безсоромно пальці
Я сьогодні тебе уві сні полюбила
Та бажала з тобою прокинутись вранці.


Рецензии