Мрiя

Вона легка, прозора, чиста,
немов в повiтрi срiбний пил.
Осипана на сонцi свiтлом,
до небес злiта без крил.

Вона одна в життi буває,
одна, єдина, справжня цiль.
Нездоланна, бездоганна...
не спричинить у серцi бiль.

Вона свiтиться бажанням,
блищiть як сльози, як роса.
Одна єдина в цьому свiтi,
пiднесена життям краса...


Рецензии