Усе тi ж береги, та ж осичка...

* * *

Усе тi ж береги, та ж осичка,
Криницi, шурхiтливий комиш...
Та постійно щось iнше, незвичне
Нетривка вимагнiчує тиш.

В русi ти, нерозгадана звадо —
Рiчко,
        в плинi, в дражливiй плавбi.
...Як завжди — Гераклiтова правда
Лиш i є незмiниме в тобi.


Рецензии