В натовпi

 
 
Крокує натовп. В ньому – ти,
 
Такий, як всі. Суцільна маса!
 
Разом ви – військо непохитне,
 
Сліпе й безжальне.
 
Відчайдух
 
Сміливець той, хто відірветься,
 
На думку натовпу не зважить,
 
Супроти течії піде…
 
 



написано 03.02.2011 


Рецензии