Рай в оселi

Рай в моїй оселі
 
 
 
                Іронічно-реалістичний вірш,
                з прихованими між рядками  надією
                та вірою в майбутнє

 
 
Окрайчик сонця відламаю,
Гвіздком до стелі –світло в хаті!
Зірки - у лантух, ось і маю
Підлогу  в зорях. Волохаті
 
 
     М’які хмарки – перинки в ліжко,
     Квіткові пахощі – до скрині
     (Лише до свят виймати.) Діжку,
     Ще й не одну, повітрям синім

 
Наповню щільно – до комори;
Вдихатиму повітря чисте.            
Відкраю кусень щедрий – море
В оселі хлюпатиме…
                Місто,

 
     Багатолике й метушливе
     Гуде, вирує, підганяє;
     Наш одяг - клопоти важливі…
     Храм неба двері відчиняє…
 
 


написано 25.11.2010


Рецензии