Забарився Амур

 
Жартівливий вірш
~~~~~~~~~~~~~~~~


 
Чи заблукав десь наш Амур?
Чи в піднебессі теренкур,
Малий, долає досі?
 
         Згубив, можливо, стріли й лук
         Та не знайшов?.. З дрижанням рук
         Втирає піт на носі…
 
Забув адреси, імена?
Чи спить, у Бога, в  полинах   -       
Вина й медів напився?
 
         Поцілив, певно, і не ТИХ?!
         В кущі сховався та й затих…         
           ~~~~~~~
         Амур наш забарився… 


 
 
написано 26.11.2010


Рецензии