Я дякую Богу...

Я дякую Богу за вірші росисті,
За слів розмаїття, думок ручаї,
За теми насущні, знайомства барвисті
Й за вас, однодумці славетні мої!

Я дякую Богу за хвилі натхнення,
За тиху, мрійливу розмову вірша,
За спалахи в серці принад сьогодення
Й за мить, коли рими шепоче душа.

Я дякую Богу за творчі намети,
За настрій вірша, поетичну весну.
За думки вінець, що сплітає куплети
Й за вашу підтримку дієву, міцну.
 
Хай лине натхнення в думки вечорові,
Звучать поетичності творчі громи.
Ми різні за фахом, та спільні у слові,
То ж ягоди поля єдиного ми!
 


Рецензии