так завжди

Знову наступає ніч,
Я з нею віч-на-віч.
Це та що подруга моя,
Яку чекаю я щодня...

Вона приходить завжди вчасно,
Як тільки світло гасне.
І сьогодні знов ми самі...
Гадаєм,думаєм,пишемо вірші.

Викладаю все,що є на дні,
Все це вже на папері.
Тепер мене не зупинити,
Я буду далі творити.


Рецензии