Молитва

Великий Отче, падаю до ніг,
За кожен день, дарований тобою,
За широчинь твоїх земних доріг,
Де кожен з нас стає самим собою.

За те, що ти ріка без берегів,
За кожну твою мить, оту єдину,
Коли долає хвиля ворогів -
Як ангела, ти шлеш мені людину.

Пр.
Дай, Господи, сили мені не зламатись,
І міцно стояти на власних ногах,
Людиною завжди і скрізь залишатись,
Навчи,як подужати відчай і страх.

Великий Отче, дякую тобі
За те, що зріє хліб, зростають діти,
І що на зміну болю і журбі
Приходить час сміятись і радіти.

Я дякую за друзів, за батьків,
За мить солодких злетів і падіння.
Твоя любов, як лист серед рядків.
Спасибі, Боже, я твоє створіння.


Рецензии