Щастя

Щастя є. Просто вірте  у нього щосили.
Не спиняючи шаг, якщо важко і болісно йти.
Зрозумієте ви, про що я, якщо сильно любили,
Якщо стільки всього подолали заради мети.

Та якщо вже вдалося вхопити те щастя за руку
окрім того, щоб Його на довго в собі зберегти
насолоджуйтесь їм, не робіть з тої радості - мУку.
Пригадайте, що зроблено вами заради мети.


Рецензии