Игры с тенями

Нам не потрібно сонце, щоб палати,
У полум’ї  горить мінлива ніч,
В ній іскри мають кожного спіткати,
Щоб зрозуміть одну важливу річ.

У темряву пірнає пів планети,
І лиш на мить вона накриє світ,
А вже у сутінках є вогник сигарети,
І вже у морі ясно горить пліт.

По павутинні стежок і доріг,
Через річки, калюжі, океани,
Сплітаючи містичний оберіг,
Вогонь спішить загоїть наші рани.

Палай Нью-Йорк, Мадрид, Пекін,
Горять міста яскравими вогнями,
Іще прошу, хтось, підпаліть Берлін!
Нехай забуде світ про ігри із тінями.

Антон Чубарев ©


Рецензии