Написав я сьогоднi вiрша

Написав я сьогодні вірша,
Де нема ні сюжету,ні змісту...
Я не можу так жити  більше:
Душно в стінах душевних,тісно...



Написав я сьогодні вірша,
А почують його лиш стіни...
З кожним днем я пишу все гірше,
Через голод душі постійний...



Написав я сьогодні  вірша,
Що банальний,як кущ шипшини,
В нім рядки за судьбу кривіші,
Хоч і рими  -- як горошини...



Написав я  сьогодні  вірша,
А для чого -- і сам не знаю..!
Прочитає сторонній -- смішно,
Прочитаю я сам -- ридаю...


     17 листопада 1987 р.


Рецензии
добре, що пишеться...

Ядвига Ясенева   16.07.2012 22:40     Заявить о нарушении
"Голод душі" - як мені це знайоме! А вірш непоганий. Наснаги Вам, Оксію!

Алла Нова   21.01.2013 22:39   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.