Вересневий день

Зацілує виноградним листям,
 Закохає лагідним промінням,
 Заблукає вулочками в місті
 Вересневий теплий день осінній.

Запахтить все яблуневим сумом,
 І майне у вирій за птахами,
 Залишивши вересневі думи
 Тет-а-тет з травневими роками.


Рецензии