Што Ж эта Бачю Я гонь дзе!..

Вота стоМылася
Гондэ БутыЛочка Ш.
Кашый ны вавРыць ныРахХамк! А Я подуМала: от пак я дурРочьКа жь.
Да ны пойДу, Х, я ль за й СашьКу Б?

Так от Краса всих Лисав еКСь
Кынула
КотКу Сь.
Бо Ж плаКСа вш.   

И выйШов гондэ КаваЛок ЛокШыц однако жэ К.
Да й ля тых, хто заНадТор ф Тора да торБу, Х.


Рецензии