***

Ніжний, сильний, дотик страсний,
Поцілунок, сльози, сміх.
Так, пригадую, ми разом
Повертались з-за воріт

Ти погладжував волосся,
В сяйві полум’я нічнім.
І шептав мені на вушко:
Тільки ти, одна, повір.

Я ж у відповідь сміялась
Розуміючи життя,
Що ще трохи ти побудеш,
І підеш у небуття.


Рецензии
Я шептал тебе на deirj-
Ночью в стог приди подружка.

На вушко

Сеймский   25.11.2012 18:18     Заявить о нарушении