Я напишу тобi листа iз неба

Я напишУ тобі листа із неба.
Я напишу, згадаючи про тебе.
Як тільки з хмарки я спущУся,
Із неба сонцем усміхнусь я.

Я напишУ тобі посеред ночі.
Як тільки ти заплющиш свої очі,
То враз побачиш ту картинку -
Де я і небо, і хмаринки.

В посланні ти побачиш море
(Де ми з тобою разом), гори
(Ті, що удвох ми підкорили),
Як в океані буйнім плИли.

Але, крім спогадів солодких,
Я кілька слів скажу коротких -
Любов, безпека і надійність,
і впертість ще твоя, і вірність.

Я напишУ тобі листа із неба.
Я кликати не буду ще до себе.
Ти лиш на ранок пам'ятай -
Твій Ангел поруч! Просто знай.

26.05.2012


Рецензии