У смертi вирване життя

Смерть не буває  без причини,
Відомо світові уже.
То ж з давніх пір ще медицина,
Здоров’я людям береже.

І вірні слуги Гіппократа
На вік  Червоному Хресту.
У день і в ніч стоять на чатах,
У медицини на посту.

Як особисте, людське щастя,
Свята їм заповідь в серцях.
Найвища честь, за щиру працю -
У смерті вирване життя!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.