Палаюче Серце

"...Flamboyant non eteindre un coeur
Flamboyant,une coupe un vin cristaline.
Une coeur vole come si une comete,
А travers un monts,desert,une mer.
Parse gue dans le une soif une affection!..."
  Un poete  Voyageur Eternel.Franse.
 
Палаюче Серце.
    \в1льний стиль\
Ні,не згасять палаюче Серце,
Повінь, злива, чи келих вина.
Воно лине ніби комета,
Через гори,пустелі,моря.

Воно стрімко борючись з вітром,
Подолае високі хребти...
Ніби сокіл в південному небі,
Пролетить за пекельні піски...

Не злякае його навіть злива,
Град і повінь,ні меч,ні капкан.
Хай гуркоче вулкан попід небом,
Як червоний бурлячий казан.

Ні,не згасять палаюче серце,
Урагани,лавини,літа.
Воно мчить ніби сокіл по небу,
До оазів кохання , життя.
26/05/2012/

P.S.Стих написан , как стихийная зарисовка,
    хотел написать красивыми словосочетаниями...
    Не стоит искать подтекст,это просто лирическая
    зарисовка.С уважением , Николай Берковский.


Рецензии