Ishq

Ошик шудам ба чашми мастат
Ба мухи сиёху, каду бастат
Ошик шудам ба лабакот
Ба китфакоту, ба кошот
Ошик шудам ба хар лахзае,
Ки ман бо ту сухбат кардам
Ошик шудам ба тану, рухат
Ба дили соф ошик шудам!!!


Рецензии