В Коло-Митi

Солодким болючим паланням

Бажаю тебе охопити,

Нестямним палаю бажанням

Обох у коханні втопити.

 

 

Потонемо враз в Коло-Миті,

Зімкнувшись кільцем нерозлуки,

В яйце-райце-зародок звиті...

Світ зник. Народивсь. Перші звуки...

 

 

25.05.2012

 


Рецензии