Я тут так накосывся у рыл,

Шо здурив ажны прамо под нич.
Ну, сыдю соби гондэ да штырх.
А плита-то быжыть? Ну, на кухни, дэ всэ тырусытьсь.
От пак ногы я мыю соби!
Прамо во: коло вас забавных. Бо Ж ф КонТахТигр зализь, ЕК ны вмийшь.
Да й шэ й сотовых а ны какых. Ведь дидок вжэ слыпыньдь:
Код на О Ж ты быры!..
Дэ, шо, хто дасьць у жыдк. Пашик спыть!

А тут Таниц з Гуткы:
Эдзик, МаСИК, МакСИМ...И вси шлюць пацалункав аж тыкщ.
Дажый вси Климовцы к нам прышлы.
И ат дочя прыВВет на, дзядзь БиСК.


Рецензии