Мы зарэ ны знайим, дэ шо вам тут вставыты

Надто Ш замало Мыш тута здесь впащыв вамп.
Поэтому с толком, да й шэ БР с ракСтахНофКа ль
Пылнуйтэ О гэтакы СловКы:

Дэ гралы гармони

Там гралы гармони,
И вси танцювалы.
Жылы колысь гонь ек
И гора ны зналы.

Дэ ж Слова ны знають,
Дэ чуты но маты,
На хвайнэй гармони
Ныма кому граты.

Дэ знають но плешку
З пыкучо отраво,
Там Вэрх – головэшка:
Дымыть, а ны правыть.

Казанне-проханне
Ны всекый наравыть.
Хотя Нашэ Гранне –
Колышныйи стравы.

Котылася Торба
З Высокого Горба.
В тэй Торбы – Пшыныця.
З кым хоч, з тым дылыся!

Сыдилы в Палацы
И Цар и Царыця.
Прыбиглы Кытайцы –
И хтось шося сфыцыв.

Ны стало в Царыци
Блыскучэй Короны.
А Цар – от норыця! –
Всэ шрэйбав законы.

Законы про тэе,
Шоб довш царуваты.
А царськая зграя
Палистраювала.

Прылыплы до лапэй
Хоромы и грошы.
А батюшкы-хапы
Пьють вина хорошы.

Лытила Сорока
З Пувдэнного Бока.
В людэй заморока –
Ны бачать наскока.

Ны чуты гармони,
Но бумкають бубны.
И быз цырымоний
Спыть люд быспробудный. 

1.10.2004, Мынськ
 
Ну, й если наткНулысь
От зном на ту Ж ГолКу Зь,
Скажимо, будь лаСКА, НИС К НОСУ Б: э...ныц ты ны вдолав выльможу!


Рецензии