У нас тут гондэ появывся

Аж дар учонага как быццам.
И мы тут во за раз всим даВВ
Ажны два КалаЧА й мышок ГоришьКав к кавк. О так ЕК какСИК Васьк
Вдруг прырВарТыВся в Лазь...

Ув опшым, лазьтэ в Лазьню к нам.
Бо Лазарь дасьць КабЗарь вжь. 


Рецензии