Улице детства

Ви сьогодні до нас завітали
В день святковий поміж літніх днів.
У Маячці у рідній зростали
Серед луків, гаїв і степів.

Подорослішали, поважніли
І розбіглися в різні краї,
Та на вулиці цій, Ленінградській,
Ми дитинство своє провели.

Чуйні жителі в кожному домі
І весела юрба дітлахів.
Лад і спокій панують у всьому,
Щедрість, мудрість ще наших дідів.

Найшанованіша, бо найстарша
Звісно, Ніна Михайлівна наша,
А справжнісінька втіха найкраща –
Наймолодшенька дівчинка Даша.

Тут є люди всіляких професій:
Продавці, водії й лікарі,
Вихователі, няні, доярки,
Трактористи є і вчителі.

Кухарі, комбайнери і прачки,
Та єдине об’єднує всіх:
Ми – селяни, земля нас годує,
Обробляєм старанно її.

Сяє вулиця наша гостинна
Різнобарвям усіх кольорів.
Всюди квіти, дерева і трави,
Спів і щебет лунає птахів.

Гордість жителів – це наша церква
До якої всі йдуть на свята.
З усіх вулиць у Старій Маячці
Ленінградська для нас – золота.

Якщо хочете переконатись –
Завітайте у гості до нас,
Не відмовимо жодній людині –
Щиро, з радістю стрінемо вас.
24.06.2005


Рецензии
Я регулярно бываю на улице своего детства. :)

Владислав Швец   02.03.2015 16:55     Заявить о нарушении
А я на ней живу;)

Валентина Шеремеева   05.03.2015 01:33   Заявить о нарушении