День Троицы

День Троїці, один з блаженних днів,
Коли прощають дочок і синів,
І ненароджених і мертвих – всіх прощають.
А також і живих не забувають.
І свічку в церкві ставимо для кожного –
«За здравіє», «За упокой душі»
І молимось, і молимось до Бога ми,
Щоб не боліли, щоб жили, цвіли, росли.
7.06.2009


Рецензии