Сни

Заснувши, очі закриваєм
у сни незвичні поринаєм.
Знаходим вихід ми у них,
чи може, просто, це наш здвиг?
Який ночами проявляє
всю сутність нашої душі.
Чи то вона в полях блукає,
чи то у грязі повяза,
але все краще їх побачить
якими сни ті б не були,
бо як не бачити нічого
можна душі невіднайти.


Рецензии