Кайдани

Ніч чудесна за вікном
вкрила землю навкруги.
Немов білий сніг зимою,
чи як осінню, листвою.
Правда, я хотів туди
та екрани не пустили
без свободи від гри 
не пізнаю повноти
щастя, радості й любові.


Рецензии