Момант ИХсцины й сцин фсих замш

И паеХали. И разДели всех.
ОбБесПейЧили Чили беСами.
Сами с хали мы в Дели плаВали. А ты нам йищэ й щэй, Кащэй?

В псов вы Ж бачыли
Дэсь кураТину. Ну, тину СиБи, Р, от дохЛяхТинКу Сь.
А ны вам тут, Брыль, быкЦь писахЦейЛейМ!
Мы й ий самы всэ про Вась зьняЕма, В.

ОнеМение зарэ схваТыць вас.
Мы Ж во Ж тыцялы шоськы в ТышКокВичь.
А ты нам, Вытэ, ах, ВитальЕйВийЧ-Ш, школу Ж зарыКы розныСэшь!
ЕК ракСтегНыхш но гарМонешк.

Дам я Вам макКаць мак уф Каць?

Гондэ в Рылович всэ росКыдаЛых.
А ны рылам в низдр рос з другоГА Й свит.
Шо ты, школьНикы ны пойМуть цябе! Кали ты дахСИК им цукКерк.

ГашПахДарка Ш в змей онь яка вжэ, хэ, Ж!
Мы тут клумБачКий
ПойНайтСыкПихМА Й!
А ты згынь з гочэй,
Дидко сывынь…с кый зь.
Бо ты ныц ф Падыщ а ны вгрыз.

ПадыТожыМа Ж, шо зроБыв Томаш:
Да мы лысыя Зь!
Ззилы сальц.
Пырога ныма
В Дид Мазай.


Рецензии