перше кохання...

я перед тобою
ще зовсім юна
і неначе зовсім гола.
така наївна і смішна
чиста і до дурості проста
така закохана без тями
вперше,як в кіно,
з підписом "в останнє"...
 ти- мої сни,мої думки,
мої надії й сподівання,
а потім,за сценарієм,- біль і прощавання,
так буде завши,всі ми люди,
спочатку любимо,а потім топим в бруді!


Рецензии