В Панды 100 ТигРый кусалЛых

Екся мы гондэ з ВитальИчь
Йихалы прамо на травы.
Да вот ныкак ны хазаИн этат ХазаРын дывКам всим.

И вот мы рынувся далый.
Да. Но постий. Почыкай но!.. Ну, шо. Стою. Бачу-бачу.
Далый шо будэ у банды Ш?

Ныц тут у дида ны встало.
А ны прам пэтРык в синях во, Х. гн…нох…ехЩо, х…ны надо!
Палиць ныхай помагаець!

Так от НапылНык стругае Ш
Всекую в гае кузяку…шо потому и за так но Ж дасьць ТоБи й гондэ одзнаКу й.
ВидзеОплэй ныц ны бачэ! Шо ты ля йму туфт гранаты?!
Мо, шэ й соплэй нафКыньдГаешь?
Нэту ву падлый ны й клаВВищ!

Ты Ж мни тут шо одмотаись
Впэрод-назЗад чы й. От и брыКайСИК кай задНиц Таниць БижавШых.
Ну, вав Бижко Е й 100 камир
Мир назДыйМаты Б.


Рецензии