ЩоНотою зiграти

Всевишній Боже! Партію в оркестрі
ЩоНотою дай сил заграти так,
Щоб ти, Всесвітній Диригенте і Маестро,
Не докоряв мені за жодний такт.

Щоб не пашіла я від сорому за трелі,
Звучали цілі ноти повноцінно,
На флейті, арфі чи віолончелі,
Челесті гратиму – молю уклінно…

Всевишній Боже! В партії музичній
Легато… піцикато… кожний такт…
ЩоНотою… дай віри й сил зіграти так,
Щоб не нести тягар у світ Предвічний…




написано 12.04.2012


Рецензии