По-новому

Не питай мене: «Знову разом?»-
Я сама не знаю нічого.
Десь далеко лишилась образа,
А сьогодні все по-новому.

По-новому римую вірші,
По-новому дивлюсь на небо.
Я не вірю, що буде гірше,
Ніж коли я пішла від тебе.


Рецензии