И вот бульдозерав тыща

Раптам аж в морду прам Тигра!
Господи! ЕК гэто мыло -
Бачыты прамо Ж дебилый!

От шось такэ прам горбатэ!..
Й лизэ, й дывуйиця рахТам:
Так! взрахуВаты бы трэга...дэ Ж то конэць того нэба Б?
А! так воно шо...там ема? Э! да, ну, й шо! дальшэй влекЗем-К! -

Гэта пра шо, Бой, ты мэлэш?
Дэ тут ТоБи прам шызэвня?
Муха Ж во вылызла злеКу й прам закуВаля, как Вал пцич.

ДывыМось видика в Жебы Ж. -
От пак оно, то железко. -
Бзын!!! да вы шо гата, банда! Прамо ужа Б в бодМиньТонь граш?
Добра! памою лицо Ж я вж... -

Муха сядыця на бРуха...й рухае, й двихГайЕйць ф пуза, Х...
Шо дэ?..
Да вот, цип чысьць зубКы Ш.
А там а во пчилка в квитцы!

Лэтае всэ и гукае! 
Эй! ты, професор гухаСтый!..И в МакроКосьМасе Маси
Мыюца в росах...рухКамы зь.

Ну, да далэй ЕК тут вам всэ...
Дывымось далий и дальСий.
Гонды Зь а во всэ, шо надя БР.


Рецензии