А ешо не хациш дураков?

Екся однажды я йшов…
Шо гэто, бачу, найшоВВ!?
Ой, да вець этта кримНёфк! О, то в колодец яфо П!

Да, ну, чаво. Все масковк
В дошч гонды во нам маркофк.
Кажуць: пасадЗим-Ка, Поп, О там О во сто картошк?
Ну, Ж до зимы хоць фсракСцёць?

Да й во й мы зары а во й
В, ух, попылыща гармонь!..

Так воно буйло й было:
Дэ хто нервоз пырымозь.
Ек родыЛося цилё ажнэ уф стык двух ЗнахЧохк.
Ведь пограНичНики й внич мохЖуть вам хаты мысти.
Ну, коль ни Дев, ни Весы, ты Ж будыш влад всё савДыць. Гледя на й Зирк.
Веды ны трэба Ж вуйЧыць. Гэто Ж яхвЗычНики дзик.

О такый в пань ВеданьТизьМ.


Рецензии