Енк по Падлы Ж

Я дытюк з дытюкив. Божэ правый!
ЕК жэ ль мни да в Опадыщ до й дычк.
Ну, шо надто Васька пак нараВыла Ж. Ибо й Ена хрыщона в Галын.

Продалы Тылюкы ридну хату, Р!..
Так рваны, мо, вжэ в ХатТыр куды БР?
Раз, ну, турать повСюды убЛюдКа Шь. Дэ Б ны йшов чы й ны й йихаф той Пип.
От шо в старРокСци мы зайСлухЖымш.

– Вэсь загсРис той во Тигр! Шоб вы бачЧылЛых!..
Да з ровэрОМ в рови Ш буддэ Грим Зь! –
Ибо в ворРав но шо, повыЛахЗылЛох.
Бо ий двор в ШоломКа ць цик блисьЦиць. Гэх, дибровы мои самоВольны!
Дэ Ж колы БР вас сто раз я вш кохСыф.

Ув нея ровыРэй – бы й зараЗый!
А вин, бач но, г, омнов зном кухПых!
Да, така от якаЯсь дуАльНохСьць… чы –то шо-то такэ пжэ ух Брыч.
Брытва брыТВу Шь ф ТиВи ны й дывывсь.

ЕК жывуть вути-пути с конякы.
Так, оно шо шоп ф шопКу Зь КузьМигЧь.
А тут, ой, пойВыйЛайЗыло салКо Зь. Да й давЛеньНяв ны й мнявк вжэ ны й здыйм.
От така вж Альфа з Бета О в Кыч.

Шо вам даты такого, шоб патлыщ
ПофСкыйДалЛысь ажно вжо П, бы тычк.
Ну, а во: гонды во К…КрэМер с крэМень! – Да ты шок, прам зовсьЕм вшо, х, схреНеф?! 
Дай нам 5, блин, рубЛей! Обыцев!? –

Га? Шо? Как? да за шо Ж вжэ такэ? –
О!..ны помнэ…
Да за й… БукВарьРек ць! Мы ёго год назад прочыталы! – Так. А шо до чого уф чырВей?
Дед Мороз был у вас, шкодЛярВэй?
Ну, так вин жэс СМИевсь! –
Нет-нет-нет! Гонь дойЛер!
А то кынь сукаРей…

О такы дытюкы пудРакСтахЮхць
Гонды во в лайБойРей. Да й ф селе вжь. Ух погонах! Бы в псыщый везьДзе К.


Рецензии