Вот-вот-вот! Сейчас от вставЛю!..

В ЛюбыШив СоБачок.
А то, бачыш ты, шо каЖуть!
Шо КуньЖуть то Тато вш!

Я тоби Осылэнцюв
Наробыв, Васылэнько.
Розложы ж но йих добрэ
Да на стил подавай.
Да з якэё Цыбулё,
Да з Голиямы й з Бульбо –
Будэ добра Закуска
До Хмильного Вина!

9. 5. 2007

ЕК вам зарэ тут ГОНДЭ?
Всё понятно жэк, правд?
Ну, колы-то було,
Шоб ий ЧоБот спыВав сь.


Рецензии