Ну, ЕК там, ззилы КирПичи?

Чы ЕК как вамп жыйВэкЦяк?
А зарэ но цип цфай чахСиф Ш.
Так на фик Мняф ахБегДахць.

Чатыры лапЦик щэ й сплыСти БР.
От шо колышэ Дзека.
ДзеньКуйЕм барДзо-н. Скулы фСИК.
Мо, Ж ДОЧ в ТАЧок знайДэкСяк. ТАЧнее, к ней падЕдзь КлиньМельц.
Ий, ох, муКИ Зь ф Кизк смейЛейЦь!


Рецензии