Ты змыны тута мни хоть бы словко!

И мы, рускы, вжэ всэ в Вась пойМэш.
От пак гладко Мий гындэ УйЧойНый ТиоМать на грукДик загсСыкПаф Ш.
Ну, й да й во й: Adobe вух нас Флэшк, Х.

КакЖуть, мы ны вкраИныць ныЕК.
Ибо й Етвызь пошла до нь поЛек.

Ну, так Шо К вамп влыПыць наконец? О тут во будет Гжель:

И вот каб если снов прыкол
Какой-та где-та вышел.
Трасецца, видна, милы Лёвк
Ат холаду пат крышэй.

Ци, как там кажуць на Палесь,
Дождэсься з мор погоды.
Бо кошка здохла, хвост аблез.
Паплач лиш тока, Козлык.

Я никаму ведь не плачу
А ни какова долга.
Мне всё ципа ж па кирпичу.
Зачэм нам дурачочак!

На кой Трасянка дзязьки ляд –
Ну, прама ж этта Спарцик!
Казлы мни гондэ забиват
Безумненький дварняшка.

Да й злодзей, виджу, став увжо ш:
Мой матка ш абкрадаець.
Ну, на фига ш прыдурк сфанок.
Ведзь эт святыня наша.

И патаму давольн-давольн
Разыгрываць паэта!
Ды й набивац, хэ, ф жанишок –
Такая ш мы ш дурнэнька!

Не нада мне таких Гваздзей
Ципа как Рэчы Бабы.
Вот у в мяне Две Жыцци е –
И эфтава дастатачн!

Антарафа ведзь Антаркцид
Прам, как жыраф, дастанець.
И будзет фсё в нас хоп майли
Бес фсяких абарванец.

Ну-да, а нам звани й звани:
Што ж там в ягня случылась?
И там вжа ж Юрачка адзин,
И той лиш жрот павидла.

Куда-та сгинула ф пящэр
Пад Нова цип Расийскам
Другая вжо махната ведзьм,
Ф каторай нет ни Брытфа.

Ай-яй, яй-яй! А вохци мне!
Дзед ехав на ярманку.
Да возык еле как-та тег –
И сбросив, падла, жабку.

Ну-да. Куда ж. Ведь сёньни Арс
Никак, наверн, ни Правит.
И врад ли мож Арыставаць
Арыстафана Чайник!

И мы уш сёньня круць да верць,
Памаеш, ат фсех кухань.
Я знова в госьци гдзе-т да чэрць,
Ципа ж мая мамулька!

Ну, и, ну-да, два сапага
Хиба ж да, ох, ни пара.
Ну, што ж, труби тада труба –
Паедзем на паштамтык!

Нам большэ ж дзелаць, видна, неч.
Лиш тока бы разгульваць.
Да цип хватаць безумна меч
И сеч уфсяких турак.

Ну, хай Дзьве тысячы аж Сем
Шэ в наябрэ дзянёчкаф!
Ведзь мы ш успеем к Калядзе
Щэ выпусьциць ваш Дзёньник.


Рецензии