Мрiями сповна

Мріями сповна відсмакувала,
Вже відсловоблудила тобою.
Після нетривалого двобою
Пристрасті я смерть відсвяткувала.

Гіркота і спрага екстатична
Ятрять невтоленні серце й тіло,
Квилять  лихоманно й деспотично,
Марять… Я коханням  не сп'яніла…



21.05.2012


Рецензии