Перший грiм затяг затяжноi

Перший грім затяг затяжної…
Блискавка  вогнем штрикає.
Затягнуло небо та сумної.
Дощик  краплями зітхає.
Обізвався вітер завиванням
Стукає  у хвіртку та до болю.
 Синя  хмара роковим бурчанням.
Розродилась над селом весною.
Над дзвіницею веселка встала
Напряглася дзенькнула струною.
До землі схилилася, припала.
Обняла село та ліс дугою.


Рецензии
Чудово! Гарний опис! Сподобалось.

Елена Каминская7   29.07.2012 22:07     Заявить о нарушении