Над Бугом, над лугом кружляють роки

  Над Бугом, над лугом кружляють роки.
Пере ніч травнева  чубасті думки.
Замріяний місяць по небу пливе.
 Сріблясте проміння  дорогу снує.
А в душах наших дзвонами любові.
Весна розквітла квітом при дорозі.
Летять роки, а ти для мене літом.
При кожній зустрічі. У кожнім слові.
Квітчаєш душу сонця пелюстками.
Я крізь тумани, осінь та розлуку
Біжу до тебе лугом та зірками
Невпинно. Невблаганно. Часом. Звуком.


Рецензии
ЛЮДОЧКА,ГАРНО, АЛЕ ТРОХИ ЗБИВСЯ РИТМ... ЩАСТИ ТОБІ!

Вера Кухарук   26.05.2012 19:43     Заявить о нарушении