ПогиБли-нь мать ий трох декТей

Ув ОхСипКов. И счах злойДей Жь,
Шо но в Европу клыКать смел
ЯкуЮсь БелКу Сь ув жыйДэй.

О так от пушят в пушче й Змей К.
Шла дэсь Корова до й млынце Зь.
Ню, сё, завЧора й пойЗафЧерь вытэ БР зайилы щэ й с щавЕм.

То, може, шо я в шупКу Зь гдзе бль...
А, ну, то БлиньЧик бугДэ, Х, шэ й.
Ну, шэйка товщя дэ, хэ... в псэй. в Псыщовы бо, гы, масло N.
Эн Зэ й!


Рецензии